Hvittingfoss Open / Norgescup 2014


Laster kart ….

Dato/Tid
07/06/2014 – 09/06/2014 Hele dagen

Sted
Hvittingfoss skole

Kategori(er)


 

HLSK ønsker alle velkommen til Hvittingfoss Open / Norgescup i Paragliding XC i pinsehelga 07. – 09. juni 2014.

Hvittingfoss Luftsportklubb har arrangert Norgescup en rekke ganger, vi holder fast ved den fine tradisjonen med pinsetreffen og håper mange konkurransepiloter og friflygere på alle nivåer tar turen til den lille, trivelige bygda vår, på grensen mellom Vestfold og Buskerud.

 

Friflygere:

Dette er ikke bare for den ihuga konkurransepiloten, vi håper det kommer mange friflyvere og andre tilreisende også. Alle fasilitetene er der for dere også. For friflygere er det ordinær dagspasspris for flyging på Grøtterud i pinsehelga, årskort gjelder selvsagt også denne helga.

PP2 konkurranse:
Flest antall turer, lørdag – mandag vinner. Se oppslag for regler og påmelding i sekretariat/kiosk.

 

NC Konkurranseinfo:

FAI kategori 2 konkurranse, åpen for alle nasjonaliteter.
For påmelding til konkurransen (PP5 med sportlisens) gå til: www.kkpgxc.no.

 

Påmeldingen er endelig når du har betalt 450 NOK til konto nr.: 2291 66 18283. Betalingsfrist 4. juni. Etteranmeldte betaler 150 NOK ekstra ved oppmøte. Merk innbetalingen med pilotnavn og lisensnr (CIVL-ID). NB: Dersom dette er din første NC deltakelse i år kommer KKPG avgiften på 150 NOK i tillegg. Utenlandske deltagere kan betale ved oppmøte. Vi har mobil bankterminal så det er mulig å betale med kort.

 

Reglement, vendepunkter og luftromsfiler finner man på www.kkpgxc.no

Det vil være PC tilgjengelig for opplasting av vendepunkter men vi anbefaler at dette gjøres på forhånd, da det ikke garanteres at vi har riktige kabler, drivere etc. til ditt instrument.

 

Luftrom: Området ligger under diverse TMA’er. Men vi har etablerte luftsportsområder som vil tas i bruk for økt høyde og 01. juni fikk vi også godkjenning av Avinor til å ta i bruk tre fremtidige bokser under NC’en. Sørg for å ha lastet opp aktuelt luftrom før konkurransen.

NB: Ny oppdatert luftromsfil er lagt ut 03.06.

 

Første briefing, lørdag 7. juni, kl. 1000.
Registrering fredag kveld eller lørdag kl. 0900 – 1000.
Vi rigger campen fredag ettermiddag og regner med å være operative fra ca. kl. 1900.

Husk også å melde deg inn i KKPGxc’s SMS-tjeneste for å få med deg viktige haste-meldinger.

 

Tracklogg:

Tracklogg lastes opp her.

Stevneleder er Tore Flåten, 958 85 388
For spørsmål om registrering, betaling etc. kontakt: Trond Kjeldsen, 951 42 886

Campen:

Det meste foregår som vanlig ved Hvittingfoss skole. Her finner du kiosk, transport til start, registrering, briefing og ikke minst kveldens sosiale samlingssted. Du kan bo inne på skolen, i bobil eller telt til en rimelig pris.
Trådløst nettverk med utendørsdekning fikser vi. Fra campen har du også utsikt til Grøtterudstarten og de som flyr til langt på kveld. På området er det fotballbane av gress, egnet for landing, groundhandling og diverse andre morsomme ting du måtte finne på.
Vi tenner grillen hver kveld, grillmat og mange andre godsaker kan du kjøpe i kiosken vår men loggepilsen må du handle i butikken. Gamle og nye bekjentskaper treffer du rundt bålpanna som gir varme helt til leggetid.
Skulle det bli en ikke flybar dag kan vi anbefale, «Høyt & Lavt», Skandinavias største klatrepark, bare 20 minutters kjøring fra Hvittingfoss.
Frokost:
Frokost kan kjøpes og nytes inne på «skolekjøkkenet» hver morgen til tilnærmet kostpris, kr. 50-.

 

Transport:
Transport til start besørges av våre minibusser fra den ordinære landingen og skolen. Vi sørger også for hentetjeneste innen rimelighetens grenser. For å unngå kaos skal kun minibusser benyttes opp til start mellom kl. 1030 og 1200. Etter kl. 1200 tillates privatbiler, men fyll de opp. NB: Ikke parker på merkede snuplasser. Gjelder både på den gamle og nye parkeringen oppe.

 

Stevnepakke:
Vi har snekret sammen en grei «stevnepakke» som inkluderer alle overnattingene (uansett boform), eventuell strøm til bobil, trådløst nett, dusj med deilig ubegrenset varmt vann og transport til start hver morgen, hele herligheten til kr. 400,-. Ikke-flygere bor gratis mens ved flere flygere i samme telt jenker vi på pakkeprisen.
Øvrige priser:
Overnatting kr. 150,- per natt.
Transport kr. 50 per tur. Gjelder til alle starter i Hvittingfossområdet og henting sør for Kongsberg. Henting nord for Kongsberg kr. 100,-.
Flyr du over 100 km henter vi deg gratis. 🙂

 

Vi gleder oss !

 


5 kommentarer til “Hvittingfoss Open / Norgescup 2014”

 1. Hej,
  stämmer datumet? lördag 7/6 till måndag 9/6?

  Eller är det fredag till söndag?

  //Johnny

  • Ja, datoene stemmer. Mandag er 2. pinsedag og fridag.

  • Ja, men vi har veldig begrenset plass til det. Ta heller med kjølebag og kjøleelementer. Kjøleelementene kan vi fryse for dere med jamne mellomrom.