Klubbtur til Alicante


Kart utilgjengelig

Dato/Tid
20/10/2016 – 28/10/2016 Hele dagen

Kategori(er)


Jippiii. Vi arrangerer ny klubbtur, 20-28 oktober.
Turen går nå til Alicante, hvor vi benytter Nick og DouYouWanna sine tjenester. Turen koster 385 Euro pr pers og det dekker:

– Transport til og fra flyplassen
– Overnatting
– Leiebil
– Guiding
– Sengeklær og håndklær
– Rengjøring
– Skatter/avgifter

Ved mer enn 6 deltakere gir han oss dessuten 10 % rabatt.

Det eneste som da kommer i tillegg, er flybilletter pluss mat og drikke. Flybilletter t/r Alicante koster pr i dag ca kr 2000 med Norwegian.

Terje T og Sven blir med fra styret. Det er ingen garanti for at det blir med noen instruktør, så turen er i utgangspunktet for dere med PP3 og oppover.

Flyvingen består av en blanding av hang/kysthang og også noe termikk-flyving i vakkert landskap. En kan neppe forvente de store distanseturene, men området er kjent for flott og stabilt klima med svært mange flydager/soldager.

Vi bor i ferieleiligheter i Gran Alacan, kort vei fra Santa Pola som er et yndet område med fint kysthang – se https://www.youtube.com/watch?v=Qmyo06yC93A. Leilighetene ligger faktisk i de områdene vi flyr langs og er moderne med maks to senger pr rom – noen dobbeltsenger. Kostnad for opphold og guiding betales kontant ved ankomst.

Vi regner med at dette blir en super trivelig og relaxet tur med mye flyving.

Hiv dere rundt og meld dere på så fort som mulig! Og helst innen 15. september, slik at vi ser hvor mange som blir med. Vi har antydet inntil 12-14 stk til Nick. Påmelding gjøres ved å sende en email til post@hlsk.no, Send Mail

Så er det bare å starte glede seg!!!
Hilsen styret i HLSK


Påmeldte så langt:

  • Sven Ivar
  • Terje T
  • Patrick
  • Nisse