Hvittingfoss Open – Norgescup 2016


Laster kart ….

Dato/Tid
27/05/2016 – 29/05/2016 Hele dagen

Sted
Hvittingfoss skole

Kategori(er)


HLSK ønsker alle velkommen til Hvittingfoss Open / Norgescup i Paragliding XC 27. – 29. mai 2016.

Arrangementet i pinsehelga ble avlyst. Vi forsøker på nytt med RESERVEHELGEN fredag 27. – søndag 29. mai.

25.05.: RESERVEHELGEN ER OGSÅ KANSELLERT PÅ GRUNN AV DÅRLIGE VÆRPROGNOSER.

Hvittingfoss Luftsportklubb har arrangert Norgescup en rekke ganger, vi holder fast ved den fine tradisjonen med pinsetreffen og håper mange konkurransepiloter og friflygere på alle nivåer tar turen til den lille, trivelige bygda vår, på grensen mellom Vestfold og Buskerud.

Friflygere:

Dette er ikke bare for den ihuga konkurransepiloten, vi håper det kommer mange friflyvere og andre tilreisende også. Alle fasilitetene er der for dere også. For friflygere er det ordinær dagspasspris for flyging på Grøtterud, årskort gjelder selvsagt også denne helga.

PP2 konkurranse:
Flest antall turer, fredag – søndag vinner. Se oppslag for regler og påmelding i sekretariat/kiosk.

NC Konkurranseinfo:

FAI kategori 2 konkurranse, åpen for alle nasjonaliteter.
For påmelding til konkurransen (PP5 med sportlisens) gå til: www.kkpgxc.no.

Påmeldingen er endelig når du har betalt 570 NOK til konto nr.: 2291 66 18283. Betalingsfrist 20. mai. Etteranmeldte betaler 100 NOK ekstra ved oppmøte. Merk innbetalingen med pilotnavn og lisensnr (CIVL-ID). NB: Utenlandske deltagere kan betale ved oppmøte. Vi har mobil bankterminal så det er mulig å betale med kort.

Reglement, vendepunkter og luftromsfiler finner du her: www.kkpgxc.no
GMap med vendepunkter: Kart

Det vil være PC tilgjengelig for opplasting av vendepunkter men vi anbefaler at dette gjøres på forhånd, da det ikke garanteres at vi har riktige kabler, drivere etc. til ditt instrument.

Luftrom: Området ligger under diverse TMA’er. Men vi har etablerte luftsportsområder som vil tas i bruk for økt høyde. Sørg for å ha lastet opp aktuelt luftrom før konkurransen.

Første briefing, fredag 27. mai, kl. 1000.
Registrering torsdag kveld fra ca. kl. 1900 og fredag kl. 0830 – 1000.

Husk også å melde deg inn i KKPGxc’s SMS-tjeneste for å få med deg viktige haste-meldinger.

Tracklogg:

Tracklogg lastes opp her.

Stevneleder er: Tore Flåten,  Mobil: 958 85 388
For spørsmål om registrering, betaling etc. kontakt: Trond Kjeldsen, Mobil: 951 42 886

 

Campen:

NB: På grunn av at det er vanlig skoledag fredag har vi ikke normal tilgang til skoleområdet, derfor er der noen begrensninger i forhold til tidligere.

  • Vi har bare ett klasserom (Briefingrommet) tilgjengelig for overnatting torsdag til fredag. Fredag til søndag har vi flere klasserom pluss gymsalen.

    • Andre alternativ: Brufoss og Lindsverk, campinghytter, 10 minutter sør for Hvittingfoss.  lindsverk.no
  • Vi kan dessverre ikke tilby frokost fredag morgen, kun lørdag og søndag.
  • Det blir ikke tilgang til dusj fredag morgen, der er vask på toalettet ved Briefingrommet, inngang ved Basketbanen, men begrens «trafikken» til det høyst nødvendige.
  • Bobiler må stå på parkeringen mellom skolen og ballhallen frem til fredag ettermiddag, her vil det ikke være strøm. De bør flyttes til det «vanlige» området etter kl. 1430 fredag.
  • Telt må settes opp ved ballhallen, nord for fotballbanen. Her er gress og fint å «telte». Telt kan eventuelt flyttes til det vanlige området fredag etter kl. 1430.
  • Der vil ikke være noe kiosk torsdag kveld.

NC Camp 2016 v2

 

Det meste foregår som vanlig ved Hvittingfoss skole. Her finner du kiosk, transport til start, registrering, briefing og ikke minst kveldens sosiale samlingssted. Du kan bo inne på skolen, i bobil eller telt til en rimelig pris.
Trådløst nettverk med utendørsdekning fikser vi. Fra campen har du også utsikt til Grøtterudstarten og de som flyr til langt på kveld. På området er det fotballbane av gress, egnet for landing, groundhandling og diverse andre morsomme ting du måtte finne på.

Vi har grill som fritt kan benyttes men selger ikke grillmat denne gangen, derimot tilbyr vi Thaisuppe fredag og Paella lørdag, du får også kjøpt brus, kaffe og vafler etc.i kiosken vår (åpner først fredag), men loggepilsen må du handle i butikken. Gamle og nye bekjentskaper treffer du rundt bålpanna som gir varme helt til leggetid.
Skulle det bli en ikke flybar dag kan vi anbefale, «Høyt & Lavt», Skandinavias største klatrepark, bare 20 minutters kjøring fra Hvittingfoss.

Frokost:
Frokost kan kjøpes og nytes inne på «skolekjøkkenet» lørdag og søndag morgen til tilnærmet kostpris, kr. 50-. NB: Vi kan ikke tilby frokost fredag morgen denne gangen.

Transport:
Transport til start besørges av våre minibusser fra den ordinære landingen og skolen. Vi sørger også for hentetjeneste innen rimelighetens grenser. For å unngå kaos skal kun minibusser benyttes opp til start mellom kl. 1000 og 1200. Etter kl. 1200 tillates privatbiler, men fyll de opp. NB: Ikke parker på merkede snuplasser. Gjelder både på den gamle og nye parkeringen oppe.

Stevnepakke:
Vi har snekret sammen en grei «stevnepakke» som inkluderer alle overnattingene (uansett boform), eventuell strøm til bobil, trådløst nett, dusj med deilig ubegrenset varmt vann og transport til start hver morgen, hele herligheten til kr. 400,-. Ikke-flygere bor gratis mens ved flere flygere i samme telt jenker vi på pakkeprisen.

Øvrige priser:
Overnatting kr. 150,- per natt.
Transport kr. 50 per tur. Gjelder til alle starter i Hvittingfossområdet og henting sør for Kongsberg. Henting nord for Kongsberg kr. 100,-.
Flyr du over 100 km henter vi deg gratis. 🙂
(Med stevnepakke har du én gratis transport til start på morgenen).

 

Betaling under stevnet:
Vi tar selvsagt cash, du kan også betale med kort i sekretariatet og tidvis i kiosken. Nytt av året er at du kan betale med appen mCash, dermed kan du betale ved hjelp av mobilen «overalt», deriblant i bllene for transport.

 

Vi gleder oss !

 

Vil du være med å hjelpe til som sjåfør eller ta andre oppgaver under stevnet så send en mail til: post@hlsk.no

 

Årets premier.
Hovedpremiene består i år av graverte glasstatuetter.

Premie NC2015