Kurs


Drømmen om å fly

Hvem har ikke sett opp på fuglene der de sirkler seg høyere og høyere, ofte uten et vingeslag, og lurt på hvordan det ville vært? Hvilken frihet det måtte være å sveve der oppe, helt på egen hånd, kun ved hjelp av vind eller oppadstigende luft.

Med en paraglider eller en hangglider er du også i stand til å oppleve denne enestående følelsen. Ingen ser naturen og landskapet på den måten man gjør fra en paraglider. Dette dreier seg ikke bare om å fly fra en topp og ned til landing. Med litt øvelse kan man holde seg oppe i timesvis, man kan stige og fly lange distanser. Man kan lære seg akrobatiske øvelser, fly med passasjer eller konkurrere. I denne sporten blir man aldri helt utlært og man går aldri tom for nye, fantastiske opplevelser.

Er dette noe for deg?

Paragliding kan passe for så godt som alle – og det gjør faktisk ikke noe om du har litt «høydeskrekk». Har du god bevegelighet, god balanse og er i normal fysisk form klarer du deg fint. Liker du å oppleve nye ting, og setter pris på flotte naturopplevelser, er det stor sjanse for at du vil like dette. I tillegg er paraglidermiljøet veldig inkluderende og du vil bli kjent med mange hyggelige mennesker. Vanligvis møtes flere piloter og flyr sammen på fine dager.

Prøve deg?

Lurer du på om dette er noe for deg så kan du møte opp på en prøvedag

Paragliderkurs

Les mer om paragliderkurs her