Hvittingfoss Open 2022 – Norgescup / Sverigecup


Kart utilgjengelig

Dato/Tid
26/05/2022 – 28/05/2022 Hele dagen

Kategori(er)


HLSK ønsker alle velkommen til Hvittingfoss Open /
Norgescup/Sverigecup i Paragliding XC 26. – 28. mai 2022.

DESSVERRE – ENSTEMMIG AVGJØRELSE OM Å AVLYSE PGA DÅRLIGE VÆRMELDINGER. 24.05.2022 kl . 2015.


Hvittingfoss Luftsportklubb har arrangert Norgescup en rekke ganger og vi håper mange konkurransepiloter og friflygere på alle nivåer tar turen til den lille, trivelige bygda vår, på grensen mellom Vestfold og Buskerud. Våre gode naboer i øst har også valgt å kjøre en runde Sverigecup hos oss i samarbeid med HLSK og KKPGXC.

Friflygere:

Dette er ikke bare for den ihuga konkurransepiloten, vi håper det kommer mange friflygere og andre tilreisende også. Alle fasilitetene er der for dere også. For friflygere er det ordinær dagspasspris for flyging på Grøtterud, årskort gjelder selvsagt også denne helga.
 
PP2 konkurranse:
Flest antall turer, torsdag – lørdag vinner. Se oppslag for regler og påmelding i sekretariat/kiosk.
Premie gitt av Termikk&Rotor: Gavekort på kr. 2.000,-.
Gavekortet kan brukes til tur til Spania vår/høst som er spesielt tilrettelagt for PP2 fersk PP3 og man får da kr. 2.000,- i rabatt på turen.
 

NC Konkurranseinfo:

FAI kategori 2 konkurranse, åpen for alle nasjonaliteter.
Påmelding til konkurransen (PP5 med sportlisens) foretas i
civlcomps.org her: 
https://civlcomps.org/event/hvittingfoss-open-2022-norwegian-cup-sweden-cup

Påmeldingen åpner ca 20. aprilPGbox  vil bli benyttet til elektronisk sign in/sign out liste. Så opprett konto i pgbox på forhånd.
I tillegg vil en WhatsApp gruppe bli brukt i forbindelse med hentetjenesten og til felles meldinger. 
 
Betaling, kr. 600,-, ved fremmøte. Betales med Vipps i HLSK sin nettbutikk. Utenlandske piloter betaler kontant eller med nettbank, se info om betalingsmåter her. Ikke betal før det er endelig bestemt at konkurransen skal gjennomføres. (Dette avgjøres av kkpgxc sammen med arrangør senest 36 timer før første briefing).
 
Reglement, vendepunkter og luftromsfiler finner du her: www.kkpgxc.no
GMap med vendepunkter: Kart
 
Luftrom: Vi har etablerte luftsportsområder som vil tas i bruk for økt høyde. Sørg for å ha lastet opp aktuelt luftrom før konkurransen.

Første briefing, torsdag 26. mai, kl. 1000.
Registrering onsdag kveld: kl. 1900-2100 og torsdag kl. 0830 – 1000. Fint om alle registrerer seg så tidlig de kan så slipper vi kø rett før briefingen.
 
Tidsskjema

Tidene her er på ingen måte faste og vil variere fra dag til dag.

kl. 07300 – 0930: Frokost
kl. 1000: Briefing på skolen
kl. 1030: Transport til start
kl. 1200: Oppgaven settes
kl. 1230: Startvindu åpner
kl. 1330: Starten går
kl. 1800: Badestampen varmes opp
kl. 1800: Oppgaven avsluttes
kl. 1800: Kiosken åpner (torsdag, fredag og muligens lørdag)
kl. 1930: Grillene tennes
kl. 2200: Kiosken stenger
kl. xxxx: Konsert (etter premieutdelingen lørdag)

Tracklogg:

Tracklogg lastes opp her: [link for opplasting kommer]

Stevneleder: Tore Flåten,  Mobil: +47 958 85 388
For spørsmål om påmelding, pgbox, betaling etc.,
kontakt: Trond Kjeldsen, Mobil: +47 951 42 886

 

Campen:

Det meste foregår som vanlig ved Hvittingfoss skole. Her finner du kiosk, transport til start, registrering, briefing og ikke minst kveldens sosiale samlingssted. Du kan bo inne på skolen, i bobil, campingvogn eller telt til en rimelig pris.
Trådløst nettverk med utendørsdekning fikser vi. Fra campen har du også utsikt til Grøtterudstarten og de som flyr til langt på kveld. På området er det fotballbane og egnet landing i nærheten.

Vi har grill som fritt kan benyttes. Vi tilbyr grillmat og litt av hvert. Du får også kjøpt brus, kaffe og vafler etc.i kiosken vår (åpner først torsdag), men loggepilsen må du handle i butikken.
 
 
Gamle og nye bekjentskaper treffer du rundt bålpanna som gir varme helt til leggetid. Vi tar opp igjen en gammel tradisjon med vedfyrt badestamp og etter premieutdelingen blir det fest og utendørs konsert

Skulle det bli en ikke flybar dag kan vi anbefale, «Høyt & Lavt», Skandinavias største klatrepark, bare 20 minutters kjøring fra Hvittingfoss.
Et annet alternativ er en tur i sølvgruvene i Kongsberg. «Omvisning i sølvgruvene.
 
Frokost:
Frokost kan kjøpes og nytes inne på «skolekjøkkenet» til tilnærmet kostpris, kr. 60-. 
 
Transport:
Transport til start besørges av våre minibusser fra den ordinære landingen og skolen. Vi sørger også for hentetjeneste innen rimelighetens grenser. For å unngå kaos skal kun minibusser benyttes opp til start mellom kl. 1000 og 1200. Etter kl. 1200 tillates privatbiler, men fyll de opp. NB: Ikke parker på merkede snuplasser. Gjelder både på den gamle og nye parkeringen oppe.
 
Overnatting:
Bobil, telt eller i gymsal/klasserom inne på skolen.
Brannvakta stiller ikke mange krav men de vil ha 4 meter mellom bobiler og campingvogner. Man skal også gjøre seg kjent med at der er utplassert to brannslukningsapparat i kioskteltet.
 
Alle som ønsker å overnatte inne på skolen må lese informasjonen som henger sammen med en navneliste på inngangsdøra, nærmest kiosken. De som overnatter inne, skriver seg på lista med navn, telefonnummer og romnummer (se romtegning ved siden av lista). Dette er et krav fra brannvesenet med tanke på oversikt ifbm en eventuell evakuering. 
 
For andre overnattingsalternativer utenom Campen, se her.
 
Stevnepakke:
Vi har snekret sammen en grei «stevnepakke» som inkluderer alle overnattingene (uansett boform), eventuell strøm til bobil, trådløst nett, dusj med deilig ubegrenset varmt vann og transport til start hver morgen, hele herligheten til kr. 400,-. Ikke-flygere bor gratis.
 
Øvrige priser:
Overnatting kr. 200,- per natt. (Om du ikke kjøper stevnepakke).
Transport kr. 50 per tur. Gjelder til alle starter i Hvittingfossområdet og henting sør for Kongsberg. Henting nord for Kongsberg kr. 100,-.
(Transport til start på morgenen er inkludert for konkurransepiloter når dette er i Hvittingfoss/Hof området. Dersom f.eks. Hjartdal benyttes vil det kunne bli et lite tillegg).
 
Betaling under stevnet:
Vi tar ikke kontanter i kiosken eller i bussene. Vipps er tingen. Utenlandske piloter vil få anledning til å benytte «kriteliste» og betale i etterkant. Se hvordan du betaler til HLSK Vipps
 

 
Det er bare å begynne å glede seg !
 
Vil du være med å hjelpe til som sjåfør eller ta andre oppgaver under stevnet så send en mail til: post@hlsk.no
 
Årets premier.
Hovedpremiene består av graverte glasstatuetter.