Klubbtur – Algodonales – Mars 2015

Laster kart ....

Dato/Tid
22/03/2015 - 29/03/2015 Hele dagen

Sted
Algodonales

Kategori(er)


Det ble en flott uke i Algo. Flyging alle dager bortsett fra onsdag. Fint vær da også men det blåste kraftig så da lekte vi turister i Ronda og Setenil.

 

Mandag var vi på herlig kystheng i Conil. Tirsdag på Lijar først, deretter Montellano. Torsdag El-Bosque i to intervaller, fantastisk silkeheng helt til sola gikk ned. Fredag og Lørdag Montellano. Søndag var hjemreisedag men vi dro innom Teba og hang litt der også. Takk til Gerardo og sønnene hans for utmerket guiding og takk til alle som var med på en kjempetrivelig tur. Dette må vi gjenta!

 

 

06.01.2015. De 10 plassene ble fulltegnet på et øyeblikk. MEN for at flere skal få sjansen har vi sørget for flere overnattingsplasser hos Ganter, samt at vi sper på med en leiebil (max 9 seter), forutsetningen da er at de «etteranmeldte» styrer/organiserer sin egen transport med denne leiebilen. Prisen er den samme.
Fortsatt mulig å melde seg på med andre ord 🙂

Bli med til Algodonales, Spania, til våren for å fly 🙂

 

Vi har leid stort hus med plass til 10 personer hos Gerhard Ganther. Han er en svært erfaren hang- og paragliderpilot, som har lokalkunnskap og flyferdigheter i bøtter og spann.

Her er mulighet for å bli med og hygge seg en uke med flyging.

På kveldene nyter vi utmerket mat og drikke på lokale rimelige restauranter.

Skulle det ikke bli flybart i selve Algodonales, så er det flust med andre flysteder på mange vindretninger. Lange kjøredistanser blir det ikke. Der er fine sightseeing muligheter også.

 

Vi reiser ned søndag 22.mars med Norwegian fra Torp Sandefjord kl. 1105 og retur søndag 29. kl. 1620. Da kan vi få en tidlig flytur søndag også.

Vi har lagt opp turen for PP2 og oppover, den koster EUR 450 – og dekker overnatting i hus og transport tur/retur flyplassen, Malaga-Algodonales, samt all kjøring til og fra flystedene.

Flyreisen ordner du selv og kommer i tillegg. For tiden koster denne med Norwegian kr. 1001,- tur/retur + bagasjetillegg som er ca. kr 700,- (PG sekken) for begge veiene. 10 kg håndbagasje er inkludert.

NB: Jo tregere du er med å bestille jo dyrere blir flybilletten.

 

Plassene er forbeholdt HLSK sine medlemmer fram til 15. januar. Deretter er påmelding åpen for alle.

NB: PP2’ere må ha godkjenning fra instruktør for å fly i utlandet.

 

Du melder deg på ved å betale et depositum på kr. 2000,- til HLSK kontonummer:  2291.66.18283. Merk innbetalingen med navn, mobil og email. Send en email til post@hlsk.no etter at du har betalt.

Resten betaler du 01. mars. Restbeløpet beregnes da ut fra gjeldende valutakurs EUR mot NOK. Beløpet du da skal betale får du tilsendt på mail.

Spørsmål om turen? Kontakt: Atle Veie. Mobil: +4792039544, Send Mail

Påmeldte
Nr Navn
1 Atle Veie
2 Trond Kjeldsen
3 Christian Goulignac
4 Jean Jack Degenne
5 Samual Mcdonald
6 Per Helge Pedersen
7 Anne Jorid Pedersen
8 Ingvill Grefstad
9 Michiel Ellingsen
10 Roger Henningsen
11 Mateusz Engler
12 Monika Klebba
13 Sven Ivar Fonn
14
15