Klubbtur til Algodonales

Laster kart ....

Dato/Tid
05/03/2016 - 13/03/2016 Hele dagen

Sted
Algodonales

Kategori(er)


Årets klubbtur går på ny til Algodonales.

Lørdag 05. mars – Søndag 13. mars.

Algodonales er en sjarmerende og koselig liten by i Andalusia, et par timers kjøring fra Malaga. Stedet er en kjent «Paragliderdestinasjon». Turen passer for alle nivåer men enkelte dager må PP2’ere regne med en pause midt på dagen mens det er på det mest termiske.

 

Vi skal bo på et sted 2.2 km (gangavstand) fra sentrum av byen. Stedet har en ganske fin restaurant som vi sikkert vil benytte noen ganger, men ellers drar man gjerne inn til byen på en av de mange lokale spisestedene/barene. Her har de svært hyggelige priser på mat og drikke.

 

Vi har skiftet beite og skal bo i et eget hus i byen i stedet. Her er det en flott terasse, et stort fellesrom, kjøkken, flere bad og 6 soverom med plass til totalt 11. Meget bra standard. Du finner beskrivelse og noen bilder her. Det er Casa Zahara vi har. NB: Passerer vi 11 må de «overskytende» (eller de vi avtaler) bo på det opprinnelige stedet, 2 km fra sentrum. Vi har et tak på totalt 16. 18.03: Vi er nå 12!!!

 

Vi leier en 9-seter og eventuelt en bil til, avhengig av antall deltakere. Det betyr at vi må dele på sjåførjobben. Vi har med andre ord ikke en ekstern «guide» men noen av oss har vært der mange ganger, så vi er godt kjent i området. Vi har også med en instruktør (Trond).

 

Prisen burde ikke skremme noen, den er kr. 2800,-, inkludert frokost, overnatting i 2-mannsrom med bad, enkel standard. Dette dekker også all transport i Spania, dvs. fra/til flyplassen og til flystedene. Dersom det blir flere langturer f.eks. til kysten og/eller til Granada er det mulig vi tar en liten kronerulling til ekstra drivstoff.

 

Flyreisen ordner og betaler du på egen hånd. Sørg for å kjøpe flybillett så fort som mulig. Jo lenger man venter jo dyrere blir det.

Avreise fra Malaga flyplass til Algodonales tilpasses Norwegian sitt fly som ankommer Malaga kl. 17:15.

Disse direkteflyene er greie alternativer:

Til Malaga Lørdag 05. mars:

Selskap Fra Avgang Ankomst Til
Norwegian Gardermoen 1310 1715 Malaga

Dersom dette flyet med Norwegian blir mer enn 1000 kr dyrere enn SAS sitt fly med avgang kl. 12:40 via Stockholm med ankomst Malaga kl.19:05 så aksepterer vi å vente på dette.

NB: Vær snill å ikke ta SAS med avgang kl. 13:30 (ankomst 19:05), da transfertiden i København  er kort med risiko for tapt/forsinket bagasje, hvilket igjen forsinker hele gruppen.

Fly fra Torp med ankomst kl. 23:30 er også mulig, de det gjelder må da sørge for å komme seg til Algo vhja egen leiebil. Man er da framme sånn i 3-tida på natta. Kontakt i så fall Trond med tanke på koordinering av leiebiler, størrelse osv.

Fra Malaga Søndag 13. mars:

Selskap Fra Avgang Ankomst Til
SAS Malaga 1220 1620 Gardermoen
Norwegian Malaga 1450 1900 Gardermoen
Ryanair Malaga 1505 1910  Torp

 

Alle som skal fly må ha med seg radio. Nødskjerm er også obligatorisk. Og gyldig lisens er så klart en selvfølge. Har du noe du lurer på så kontakt Trond (Mobil: 95142886). PP2’ere bes om å ta kontakt før de melder seg på.

 

Påmelding:

Du er påmeldt så fort du har betalt kr. 2800,- til HLSK sin konto: 2291.66.18283.
Merk innbetalingen med «Tur Algodonales».
Send i tillegg en mail til trond-seeberg.kjeldsen@telenor.com etter at du har betalt, oppgi da også hvilket fly du tar og når dette lander i Malaga.
NB: Av hensyn til leiebiler og avbestillingsfrist for bosted må vi sette påmeldingsfrist til 23.02.

 

Bli med da vel 🙂


 

Disse har meldt seg på:

 1. Trond Kjeldsen
 2. Ingvill G
 3. Terje T
 4. Terje P
 5. Karl-Einar B
 6. Jarl-Vettle S
 7. Sindre Kjetil F
 8. Adri Van E
 9. Nicholas B
 10. Arnfinn O
 11. Amelie K
 12. Vidar H