Nybegynnerkurs Paragliding Våren 2023


Laster kart ….

Dato/Tid
15/04/2023 10:00 – 16:00

Sted
BEST Bensinstasjon

Kategori(er)


Nybegynnerkurs til PP2. 

Oppstart lørdag 15. april kl. 1000. Vi fortsetter søndagen og de påfølgende helgene.

Normalt bruker vi 10-12 effektive dager, det vil si anslagsvis 5-6 helger men dette er som du sikkert skjønner svært væravhengig. Vi er avhengige av godt og trygt flyvær, spesielt de siste helgene. Antall deltagere vil også kunne påvirke total kurstid. Vi holder på til alle er ferdig – innen rimelighetens grenser. Ligger det til rette for det hender det vi benytter ettermiddager/kvelder på ukedager også, slik at antall helgedager reduseres.
.
I tillegg kjører vi teori 3-4 kvelder på en ukedag det passer for de fleste. Dette gjøres delvis på nettmøte. Det hender også vi tar teori på helgedager, hvis været ikke er helt med oss.

Man må regne med en hel del «farting» da vi reiser dit forholdene passer for dagen. Selv om vi hovedsakelig har base i Hvittingfoss, reiser vi fort vekk til Oslo, Hønefoss, Vestfold, Telemark.
 

Generell info, priser og rabatter etc. finner du her: https://hlsk.no/kurs/kursdetaljer/
 

Påmelding

Du melder deg på ved å sende en mail til post@hlsk.no med følgende info:

Alder:
Høyde:
Vekt:

Vi trenger å vite ca vekt og høyde da utstyret du tildeles tilpasses din størrelse.

Betaling av kursavgiften (kr. 10000,-) foretas først når du har fått bekreftet plass på kurset.
Betaling skjer til HLSK sin konto: 2291.66.18283.
 
OBS: I tillegg til kursprisen kommer også en obligatorisk forsikring og kontingenter, beløp varierer med alder. Forsikring og medlemskap betales via «Min idrett» før kursstart. Info om hvordan vil bli formidlet til de påmeldte. Pris på forsikring og medlemskap finner du her: https://hlsk.no/kurs/kursdetaljer/

Vi har et begrenset antall plasser på kurset. Antall vinger vi har til rådighet i hver størrelse er også begrensende for hvor mange deltakere vi kan ha i hver vektklasse. Vi trenger minst fem deltakere for å kjøre kurset.
 
Kontakt Trond på mobil 95142886, messenger eller send email til post@hlsk.no om du er i tvil angående rabatt eller har noe annet du lurer på.
  
Paragliding er noe helt spesielt, så det er bare å melde seg på og begynne å glede seg.
 
🙂 .