Aktuelt nå! Dugnad lørdag 18.06.


18.06.2016. Dugnad gjennomført…


18.06.2016:
Takk til Per Helge, Michiel, Terje, Bjørn og Ingvill som stilte til dugnad i går.
Nå er grasset klipt overalt, også på topplandinga hvor det var grisehøyt og måtte tas i flere omganger.
Oppslagstavla er sikret, den hadde seget litt slik at glassplatene var i ferd med å dette ut. Parkeringen på landing er ytterligere jevnet ut og brattbakken er fri for «vaskebrett».
Godt jobba folkens!!! Som bonus fikk noen av oss en flytur også, det stod fint inn fra kl. 16.
IMG_1626[1]

IMG_1623[2]
Arrangementet: her
 
10.05.2016. For å gjøre start og landing litt triveligere har vi hvert år en vårdugnad…
Det var sendt ut mail i god tid, men det ble først lagt ut på Facebook samme dag. Vi får tro det var hovedgrunnen til nokså lavt oppmøte. Nå hadde vi ikke så store arbeidsoppgavene så ingen krise. Vi var åtte kvinner og menn, spredd på start og landing. Starten ble klargjort for NC, ny vimpel, det ble klippet gress, kart på tavle ble satt opp, streamere kom på plass, søppel ryddet vekk, utedoen kostet og rensket for mye skrot. Webkamera ble satt opp igjen etter en runde med feilretting.

På landing ble det fylt igjen fordypninger på parkeringen, satt opp permanente streamere, tavle oppdatert.

Vi fikk også gjennomført et punkt styret har hatt på agendaen en stund: Det gjelder strømgjerdet mellom skolebakken/kulen og landingen, et gjerde vi helst skulle vært foruten men det må altså stå der. Det har bestått av ganske massive trestolper, to bånd og en ståltråd.

Grunneieren ga oss imidlertid tillatelse til å gjøre noen forebyggende tiltak. På en strekning av ca. 80 meter ble trestolpene byttet ut med plastikkstolper (takk til Terje Thorud for nye stolper), båndene ble senket ca. 30 cm og ståltråden ble flyttet helt nederst.
Dette reduserer i det minste faren noe for en «kræsj» ved at det er senket. Og skulle uhellet være ute så er sannsynligheten for å treffe ståltråden mindre og plaststolpene vil trolig rett og slett bare svikte.

Dagen etter kom plakaten på baksiden av tavle opp også.

 

20.04.2016: Ekstraordinært årsmøte ble avsluttet med Pizza og PG Qiuz.
 
19.04.2016: Kurs i styrearbeid med BIK.
 
15.03.2016: Årsmøte
 
15.02.2015: Bra oppmøte på nødskjermkastingen. Atten skjermer ble kastet og pakket i gymsalen i Hvittingfoss.
 
19.09.2015: Lørdag dro vi opp for å sjekke veien etter flommen og skru opp værstasjon igjen.
 
09.09.2015:
Himmelen har sluppet store mengder vann som medførte flom i Numedalslågen men Gravdalsveien har klart seg utrolig fint, både for to uker siden og nå. Den er tilnærmet uskadd. Værstasjon er også fikset og Sindre og Trond vippet opp flaggstanga igjen. Helt frisk er den dog ikke, fuktighetsmåleren viser 0 % fuktighet, hvilket igjen betyr at den melder svært høy skybas – hvilket altså er feil. Man kan se på Brudeberget sin værstasjon, der virker temperatur og fuktighet og den gir dermed et riktigere bilde. (Det er likevel nokså grovt).
09.09.2015:
Nytt kort er ankommet. Værstasjon er tatt ned for utskifting. Forventes satt opp igjen om ca. en uke.

09.08.2015:
Værstasjon stilte seg på perfekt startretning i ferien, den 18. juli. Etter det har den stått der konstant. I dag ble den tatt ned for feilsøking av Michiel og Trond. Potmeter i retningssensoren er ok så det er tilsynelatende en elektronikkfeil. Retningen står fra i dag av på konstant Nord. Erstatningsdeler er underveis.
Vær også obs på at den nærmeste værstasjon, Brudeberget, står noe i le for trær på sørsiden og vil derfor heller ikke være en helt pålitelig indikator på sørlige vinder.
30.07.2015:
Webkamera for Grøtterud. Det har tatt tid, men endelig er en ny løsning for webkamera på plass.
Den gamle løsningen gikk «på trynet» i fjor, den er nå erstattet og du kan se den her: webkamera Grøtterud
Kameraet har en litt midlertidig plassering foreløpig. Det er mulig vi kommer til å flytte kameraet nærmere landingen.
20.05.2015:

I vinter forsvant retningsviseren på Brudeberget. Den er nå erstattet og viser igjen riktig vindretning. Tore og Trond tok med stige opp og fikk satt på ny «pil». Den forsvant under en storm i vinter og har vist konstant «perfekt» retning for Brudeberget etter det, men nå er den altså fikset og viser reell vindretning igjen.

 

08.05.2015:
Endelig. Hva passer vel bedre på frigjøringsdagen 08. mai enn å åpne veien. Som før kan du bare kjøre siste biten med 4WD. Kjør pent og ta hensyn til turgåere. Fartsgrensen er 30 km/h.

 

02.05.2015:
En liten mindugnad av kursgjengen på veien. Snø og is ble fjernet fra de strekningene som gjenstod. Med dette blir åpningen forhåpentligvis litt tidligere. Men det er fortsatt vått så veien er ikke åpen. Til neste helg kanskje?

 

15.04.2015: Vi har hatt møter med grunneiere på landing samt hatt befaringer. Det var meget positivt og målet er å få påbegynt utbedringer før NC’en. Men vi må være innstilt på at det går litt i rykk og napp. Grøfter skal tettes og jordhauger flates ut (men ikke alt blir tatt i en fei). Det skal også hugges mye trær på dugnad, både vest og øst for landing og som en prøveordning vil vi leie et litt større areal vestover som skal sås med grass.

 

28.01.2015:Vindretningen på Brudeberget er høyst konstant kan det se ut til. Det skyldes desverre at «vindpila» har forsvunnet. Det vil ta litt tid før denne blir reparert da vi trenger stige bl.a. Ny retningssensor er bestilt.

 

18.12.2014:
Opptrekk med vinsj ser ut til å bli en jevn vinteraktivitet.

Søndag 21.12.2014 forsøkes det å holde opptrekkskurs. Se arrangement. Opptrekksaktivitetene er et initiativ fra bl.a. Jan Henrik Eriksen og Reidar Berntsen. Når det skjer noe på denne fronten blir det stort sett publisert på facebook. Prosedyre for vinsjing finner du her: dokumenter

 

12.11.2014:

HLSK arrangerte Åpen klubbkveld på Buddy Scene i Drammen. Landslagspilot, Jan Richard Hansen, åpnet «ballet» med et flott foredrag om konkurranseflyging, hvordan det oppleves å være med på World Cup sirkuset. Mye med et «glimt i øyet». Deretter ble det foretatt premiering for Distanseligaen og utdeling av diplom for ett av OHPGK sitt hederstegn. Se også Frode Halses innlegg på fridistanse.no .

Etter pause viste Magne Kværum film og bilder fra hans tur og deltakelse på Wings of Kilimanjaro. Til slutt loddtrekning på to årskort til Grøtterud samt flotte premier gitt av Luftig Duk og Termikk&Rotor. Det deltok i overkant av 50 personer.

 

21.09.2014:

Vi bretter opp ermene og trår til med dugnad på Grøtterud, søndag 21. september, les mer her….

 

06.09.2014:
Høstkurset har startet. Trond og Runar deler på instruktøransvaret denne gangen med Jostein som «backup».

 

11.06.2014:
Luftromskurs med altmuligflymannen Reidar Berntsen, flygeleder Helene Brantenberg og vår egen Tore Flåten. Ca 55 personer deltok på kurset som ble holdt i et auditorium på Drammen videregående. Målet med kurset var å forbedre kunnskapen rundt luftrom, gjøre deltakerne bevisst på hvilke farer det faktisk innebærer å forårsake luftromskrenkelser og gi deltagerne bedre holdninger på dette punktet. Mot slutten ble også rutiner for bruk av luftsportsboksene gjennomgått. Takk til Reidar, Roy og Tore for et flott initiativ.

 

15.05.2014:
Onsdag 14. mai var det nødskjermkastekveld og ompakking i gymsalen på Hvittingfoss skole.
22 medlemmer dukket opp på nødskjermkastekvelden. Det er vi ganske godt fornøyd med. Vi takker «pakkerne», Runar og Jostein, for kyndig gjennomføring og veiledning.

09.05.2014:
Veistyret har gitt oss klarsignal til å bruke veien. Kjør pent og hold lav fart..

08.05.2014:
Årets nødskjermkastekveld arrangeres i gymsalen på Hvittingfoss skole. Se arrangement: nødskjermkastekurs og ompakking

05.05.2014:
Veien til Grøtterud er så godt som fri for snø og forventes åpnet til neste brukbare flydag.
22.03.2014:
På våren skal ikke veien tas i bruk før vi har fått klarsignal fra veistyret…

Dette er nedtegnet i avtalen vi har med veistyret/grunneierne. Det er så klart mange som ivrer etter å ta den i bruk men vi må vente til snøen har forsvunnet og veien er tørr nok. Bruk stien og få deg en fin trimtur inntil videre. Vi gir så klart beskjed her på weben så fort veien åpnes.

 

12.03.2014
Årsmøte ble avholdt 12. mars. kl. 1830, Vittingen kulturhus. 17 fremmøtte fikk med seg at Kim Brede vant Vandrefalken for sin flytur fra Grøtterud til Flesberg.
Gjenvalg på Trond, Tore, Michiel og Atle i styret. Tom Georg inn for Kim Brede.

 

De norske fløy veldig bra under første runde i PWC 2014 i Mexico. Beste skandinav ble Bjørnar Trondsen med en flott 21 plass….

12.02.2014.
Første runde i World Cupen 2014 gikk av stabelen i Valle de Bravo, Mexico. Et sted mange av våre medlemmer har vært, da var det ekstra artig å følge med på Livetracken under konkurransene. Resultatlisten finner du her.

 

30.01.2014.

Bjørnar fikk en finfin plassering i PWC superfinalen 2013, i Governador Valadares, Brazil. Les mer og se videoer etc. fra konkurransen i Brasil her: Paragliding World Cup Superfinal

Han har nå reist videre til Valle de Bravo sammen med de fleste norske toppilotene hvor første runde i World Cup 2014 arrangeres. Vi krysser fingre for dem alle og ønsker dem lykke til, du kan følge konkurransen her: Monarca Open

 

05.12.2013

Landslaget for 2014 er klart og vår egen Signe Knutsen er med på laget….

Signe
Signe

Vi gratulerer Signe som er én av de seks uttatte på landslaget. Der er hun i godt selskap sammen med Rolf Dahle, Ronny Helgesen, Kjell-Harald Nesengmo, Jan Richard Hansen og Ole Johnny Rønneberg. Så da blir det ekstra spennende å følge med under EM i Serbia i august.

Heia Signe 🙂

 

 

20 Okt. Grøtterud er åpnet igjen. Da får vi håpe snøen holder seg unna en stund til….  Styret

 

Glaneberget generelt stengt men blir forsøkt åpnet dersom det er flybart.
Rudskollen åpen. Det jaktes , så vis hensyn. Møter man på jegere som kansje ikke liker dette, henvis til friluftsloven. Men unngå en konflikt. Det er alltid lurt og presentere seg, slå av en generell hyggelig prat..så går det som regel smertefritt.

 

05.10.2013: Grøtterud, veien åpen søndag. 06.10. Trolig flybart på formiddagen men sterk dreining til vest etter hvert. Sjekk meldinger.

25 september: Flystedene stengt inntil videre pga elgjakt!

Veien til Grøtterud stenges i morgen pga elgjakt. Vi lar jegerne få en uke i ro og fred fra paragliding/kjøring.  Vi vil informere om vi åpner for flyging. Uansett vil det da bare bli bra dager som vi ser det kan bli veldig bra. Vi  holder oss også unna Rudskollen / Brudeberget.  Jakta i vestfold starter 5 Oktober og stenges fra denne dato. Men som sagt dersom det kan bli veldig bra forhold for kursing eller fri flyging kan styret etter neste uke ta kontakt med jaktlagene og spørre om tillatelse for flyging.   Vi har ett flott forhold til grunneierne og skal også ha det etter denne elg jakta. Respekter dette..og det veit jeg dere gjør !!

 

September 2013

Petter Nord logget den 14.09 tur nummer 1136 …

Det var ikke den helt store flydagen denne lørdagen men Petter så sitt snitt til å gå inn i historien 🙂

Vi må helt tilbake til 2005 for å finne den gamle rekorden som var 1135 turer. Den blir slått ettertrykkelig i år til tross for at vi ikke åpnet gresstarten før 03. juni og at det heller ikke ble flydd herfra under Norgescupen. Hvittingfoss Grøtterud har vært landets mest brukte flysted i juli, august og frem til nå i september.

 

 

29.08.2013

Bautaen er klar for avduking, ny oppslagstavle på landing er på plass, nye vindpølser er på gang osv.

 

28.08.2013

Dugnad på kort varsel. Vi trenger ikke å være så mannsterke denne gangen, kom om du har anledning…. sånn i fem – seks tida.

 

27.08.2013

Oppslags tavle på landing skal monteres og beises. Vi kan dra over gresset dersom det kommer nok folk. Litt smårydding av kroker og kriker. Oppslag skal oppdateres. Vindpølser skal opp.

 

21.08.2013

Hus og Hage / Trend, populært kalt fruktlageret i Hvittingfoss, sponset Gressklipper til Starten !

Capture
Bedrifter i Hvittingfoss er flinke til å støtte prosjektet vårt. Etter en forespørsel til Hus og Hage / Trend i hvittingfoss om at vi trengte en skikkelig gressklipper på starten, fikk jeg en hyggelig telefon i dag. Bare kom og hent klipperen var meldinga. Som sagt så gjort. Da har vi fått en «gartner» klipper med kraftig motor som kapper grasset slik at vi slipper å rake. Fikk testa den på starten i dag, og det var suksess ! Sondre dukket opp og tok et par tandemturer. Super takk til Hus og Hage i Hvittingfoss !!

 

11.08.2013:
Skrenten sikret med bark.
Søndag ble resten av barken fordelt nedenfor start. Vi rakk det så vidt før himmelens sluser åpnet seg. Søndag møtte disse staute karene til tross for den skralle værmeldingen: Trond H, Tore, Terje, Magne, André, Stefan, Kenneth, Øyvind og Trond K.

En stor takk til alle som bidro. Vi noterer ca. 150 dugnadstimer denne helga.

 

10.08.2013:
14 mann møtte på dugnad i dag. Grasset klipt og raket og 2/3 dele av barken fraktet ned med «dumper» og dratt ut. Kjempefin innsats, koselig og sosialt med pølsegrilling ble det og.

HLSK leier inn mini graver og en liten belte vogn for å frakte bark fra øvre parkering til «stupet» ved start avslutning. Vi trenger folk til å kaste bark utafor kanten og fylle / planere pent. (+ kjøre maskiner..) Det er ca 6-8 lass med bark som skal ned. (50-70 m3) Det betyr mange timers jobbing. Men vi setter også pris på om folk kan ta i et tak ..og så fly kl 13..så kan de som har ork fortsette på jobbe. Reserve dag dersom vi ikke blir ferdig er søndag. Oppmøte kl 11. Dersom det er nok folk hadde det også vært fint og fått ut siste rest av jord + klipt plen på start og topplanding. Ta med deg rive / krafse/gressklipper / trillebår. HLSK fyrer bålpanna og tar med mat og drikke. Vær så snill å møt opp dersom du kan og bli med på «avslutningen» av start prosjekt jobben.
Gi gjerne tilbakemelding på HLSK facebook post om dugnad om du kommer Eventuelt mail til tore.flaten@kongsberg.com

På forhånd takk !!
Styret

Juli
Fin film far Grøtterud , se link under
Grøtterud 26-27 Juli
Geir Egil Skog har lagt ut en liten «reklamefilm» fra Grøtterud !

 

24.07.2013:

En merkedag for Grøtterud…

Vi kan i dag melde at entreprenøren har gjort seg ferdig med den siste resten av veien. Deriblandt lagt på freset asfalt i brattbakken. Denne skal nå «tråkkes» slik at den «setter seg».
NB: Dette betyr at det kun er 4-hjulstrekkere som får lov å kjøre helt opp inntil videre. Parker på «gamle parkeringa oppe».
Det som vi må bli ferdige med før den offisielle åpninga er få ut resten av jorda som er på start. ( fylle hull og skråbakke øst)..pynting.
I tilegg skal bautastein plakett graveres og settes opp. Task board, flykarter, sponsor logoer samt generell info skal opp på info tavla.
Vi må sette opp bedre oppslagstavle på landing. Så må vi få tak i en gressklipper og ha der oppe…noen som har en gammel som virker kanskje ??

🙂

 

 

20.07.2013:

Siste fase av prosjektet skal påbegynnes tirsdag 23 juli.

Veien og bakken opp skal fikses + +
Dvs at veien på toppen vil være stengt når det arbeides der oppe. Parker på «gamle parkeringa oppe»

 

 

14.07.2013:

Det er ti år siden sist det ble flydd så mye fra Grøtterud i juni.

De siste 30 dagene er Grøtterud det tredje mest besøkte flystedet i landet. Med ekstremsportveko ligger naturlig nok Voss på toppen av lista. Vågå med NM/Nordisk og milslukern ligger bare noen få turer foran Grøtterud på andre plass.

 

06.07.2013

–       Klippe gress.

–       Få på jord i hull + langs sidene der det er myrjord som det ikke gror noe på.

–       Rydde rundt start ( stubber / kvist / stein)

–       Tore tar med dugnadsmat

 

Ta med gressklipper (stort areal så vi trenger flere), kantklipper, trillebår, rive, spade, krafse ++.

 

26.06.2013
Webbiten av værstasjon på Grøtterud er nå flyttet til samme server som vi har hjemmesidene på. Den lå tidligere på home.no. Vi håper med dette at værstasjon på weben vil bli mer stabil. Linker på hlsk.no, flyparaglider.com og loggboka er oppdatert. Direktelink til værstasjon er nå : https://hlsk.no/varstasjon/

 

Takk til Hans Cato som har gjort det aller meste av alt fiksfakseriet som skulle til.

 

(Forsiden er også forbedret, på høyre side under fanen for værstasjon ligger et øyblikksbilde fra værstasjon, ved klikk på dette kommer man til værstasjonsdetaljene).

 

26,06.2013

Veien er åpnet igjen. 🙂

 

24.06.2013
Veien opp til Grøtterud blir stengt tirsdag 25 Juni ifm veiarbeide på åsveien

Veistyret reparerer nå veien opp til start, og må stenge veien Tirsdag 25 Juni.
Så ønsker man og fly da, må man gå opp.

 

19.06.2013
Klubben har «stand» under nattåpent i Kongsberg torsdag 20. juni.

 

19.06.2013:

Torsdag 20.06. er det nattåpent i Kongsberg. I den forbindelse har lag og foreninger en anledning til å ha en «stand» i byen. HLSK stiller med eget telt hvor vi viser frem litt utstyr, forteller om sporten vår og deler ut infomateriell.

 

15 – 16.06.2013:

Tom, Stefan og Johan gjorde en kjempejobb med å klippe grasset lørdag. Søndag tok vi en sjau med å fjerne trerekka ved bekken på Rud landingen mens Michiel har puslet videre på grassmatta.

Nevner også at rampa på nedre start, Jondalen, er fjernet. Der er også tatt noen trær og ryddet småskog. Denne starten er nå blitt helt ok for PP2’ere.

Takk til alle sammen for en superduper innsats.

 

 

15.06.2013:
DUGNAD. Søndag kl. 12.
Landing Rudskollen: Lauvtrærne langs bekken deler nå landingsjordet i to. Trerekka på ca. 50 m skal ned. Bonden hjelper oss med å kjøre det bort.
Nedfallet skal legges på vestsiden av bekken.

Det kan gjøres jobb på Grøtterud også:
Her skal noen grantrær fjernes i en av kurvene i brattbakken. Hullene i det avgrensede området på starten skal fylles med stein.

Av hensyn til HG’enes innflyging er det ønskelig å ta telefonstolpen bortenfor skolebakken. Vi har fått lov å ta den samt noen lauvtrær i samme område.
Men forutsetningen er at vi fjerner det fra området også.

 

10.06.2013:
Kurset er ferdig og vi kan gratulere Roar, Espen, Tom, Stefan, Sven og Kjell med PP2 lisens. Se mer under innlegget om Kurs.

 

08.06.2013:
Befaring ved entrepenør Kim Steinsholt og Lars Bonden Lars Kåre Eide.

Følgende ble avtalt. 1. Kjøre opp et par lass med jord for å fylle hull etc på starten.
2. Ferdigstille og utvide parkering oppe slik at vi kan parkere på begge sider. Det vil da bli plass til ca 15 biler.
3. Utbedre veien på platå. Ta på mere stein og planere / gruse, samt lage en møteplass.
4. Legge freset asfalt i de 200 meterne med hard kneik.
5. Rydde opp langs veien / pynte opp.
6. Fjærne en knaus i brattlia så det er mulig å se møtende biler.
7. Legge en eller 2 stikkrenner i bunn av den bratte bakken for drenering.
8. Gruse i bunn av den bratte bakken på den nedre parkeringa, oppe.
9. Flytte bautastein noe slik at den ikke står så nærme hovedstart ( flytte litt bakover mot sittegruppe)

Øvrige ting som gjenstår.
Ferdig stille oppslagstavle med flystedsinfo og sponsor logoer.
Fylle på med bark i skråninga etter start
Fylle på med jord der det er litt dumper på start

ÅPNINGS FEST 31 AUGUST, og avduking av bauta !

Befaring mandag 03.juni.
Et lite område er avsperret men resten av grasset, PP2 starten, er åpnet.
Et område på 4x10m som regnet har tatt er stengt av. Ser ut som det kan bli flybart torsdag, fredag. Så velkomne skal dere være!
NB . vi må koordinere med entrepenør som reparerer veien:

Prosedyre: Folk samles på landing og fyller biler maks opp. Når det er gjort ringer en til Rune Nilsen(entrepenør) : 90989006 og hører når det passer å kjøre opp. (Vi må unngå og møte lastebiler med på vei ned, de fyller nå på med stein). Ved henting av biler etter flyging gjør man det samme. Vi har en god tone med Rune…la det fremdeles bli det … jeg når nok ikke alle med FB og hjemmesia, men legger også ut litt info på No limits i kveld.
03.05.2013:

Grasset har grodd seg stort og tettere etter sist vi var der men det er veldig bløtt. Nedbøren har også gjort en del skade. Vi må derfor smøre oss med tålmodighet og holde PP2 starten stengt en stund til.

Se bilder og mer om status under Grøtterudprosjektet.

Skal man fly fra Grøtterud må man benytte rampa, men det er altså en PP3 start. Vær også obs på at det jobbes med drenering av landingsjordet. Deler av jordet er derfor gravd opp og der er en del jordhauger. Landingen kan med andre ord være utfordrende nå. Som alltid, se innom landing før du flyr!

 

Norgescupen:

Fint vær men dessverre for mye vind gjorde at det ikke ble gjennomført noen Norgescup omganger denne gangen. Men det ble en trivelig helg likevel med masse PG prat og kos rundt grillen. Vi takker alle som møtte opp og spesiell takk til alle medhjelperne som stod på hele helga.

Status 19 mai.
Også i dag var vinden for brutal for forsvarlig NC omgang og dagen ble kansellert. Mandagen ser også håpløs ut og dermed må vi bare takke for denne gang. Vi ønsker Vågå og Hemsedal lykke til sine arrangementer.

Status 18 mai
Det er meldt noe mindre vind i morgen. Rundt 5-6 m/s i start høyde. Derfor prøver vi med en tidlig briefing og satser på Rudskollen/Brudeberget eventuelt stokkelia før termikken setter inn for fullt. Vi har speidere på start før briefing kl 8.
Tore og Trond har også befart starter i Veggli området siden det er meldt mindre vind  innover i landet. Men på det beste alterntivet var veien stengt, samt at det var snø på fjellet. Så vi prøver lokalt isteden for å ta en tombola tur oppover numedalen. Dette er ihverfall planen lørdags kveld. Men vi tar en liten vær runde tidlig i morra !
Mvh Tore

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

18.mai kl.15: Fortsatt flott sommervær i Hvittingfoss 🙂 Dagen ble kansellert på første briefing kl.10 pga vind. Noen sykler offroad andre har vært på befaring på nye Grøtterud. Nå på ettermiddagen er det noen som prøver seg med litt friflyging på Glaneberget (NØ). Trond og Tore er på tur oppover i dalen for å finne mulig startsted for i morgen, siden det fortsatt er for mye vind meldt for Hvittingfoss. Smylinatten kan være kan være en kandidat. (I såfall må vi improvisere litt; og lage en egen vendepunktliste til i morgen)

****

17.mai: Selv om lørdagen fortsatt ser litt vanskelig ut så kan vi ikke utelukke den. Været bedrer seg stadig og nå melder også sola sin ankomst. Stevnet følger dermed opprinnelig plan. Vi rigger til campen for besøkende fredag ettermiddag. Les mer om stevnet her

 

En liten gjeng ryddet Brudeberget lørdag 11. mai, klart til NC. Se Hans Catos morsomme video fra  Brudeberget
Samme dag «knuste» Trond Halvorsen syv store steinblokker under Grøtterudstarten. Bra jobba!

 

Flott dugnsadsinnsats søndag 05. mai. 17 kvinner og menn stilte opp. Veien er på ingen måte noen autostrada men god nok for minibusser på NC’en og vanlig bil nå mener vi. Men det krever at man kjør saaakte.

 

HSLK arrangererer Norgescup 18.-20. mai og trenger mannskap. Send Jon Fjelldal en mail for å melde deg til «tjeneste». Les mer om stevnet her: Norgescup 2013


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *