Hvittingfoss Open / Norgescup – 2015


Laster kart ….

Dato/Tid
23/05/2015 – 25/05/2015 Hele dagen

Sted
Hvittingfoss skole

Kategori(er)


HLSK ønsker alle velkommen til Hvittingfoss Open / Norgescup i Paragliding XC i pinsehelga 23. – 25. juni 2014.

Hvittingfoss Luftsportklubb har arrangert Norgescup en rekke ganger, vi holder fast ved den fine tradisjonen med pinsetreffen og håper mange konkurransepiloter og friflygere på alle nivåer tar turen til den lille, trivelige bygda vår, på grensen mellom Vestfold og Buskerud.

 

Friflygere:

Dette er ikke bare for den ihuga konkurransepiloten, vi håper det kommer mange friflyvere og andre tilreisende også. Alle fasilitetene er der for dere også. For friflygere er det ordinær dagspasspris for flyging på Grøtterud i pinsehelga, årskort gjelder selvsagt også denne helga.

PP2 konkurranse:
Flest antall turer, lørdag – mandag vinner. Se oppslag for regler og påmelding i sekretariat/kiosk.

 

NC Konkurranseinfo:

FAI kategori 2 konkurranse, åpen for alle nasjonaliteter.
For påmelding til konkurransen (PP5 med sportlisens) gå til: www.kkpgxc.no.

 

Påmeldingen er endelig når du har betalt 570 NOK til konto nr.: 2291 66 18283. Betalingsfrist 20. mai. Etteranmeldte betaler 100 NOK ekstra ved oppmøte. Merk innbetalingen med pilotnavn og lisensnr (CIVL-ID). NB: Utenlandske deltagere kan betale ved oppmøte. Vi har mobil bankterminal så det er mulig å betale med kort.

 

Reglement, vendepunkter og luftromsfiler finner du her: vendepunkter

Det vil være PC tilgjengelig for opplasting av vendepunkter men vi anbefaler at dette gjøres på forhånd, da det ikke garanteres at vi har riktige kabler, drivere etc. til ditt instrument.

 

Luftrom: Området ligger under diverse TMA’er. Men vi har etablerte luftsportsområder som vil tas i bruk for økt høyde. Sørg for å ha lastet opp aktuelt luftrom før konkurransen.

 

Første briefing, lørdag 25. mai, kl. 1000.
Registrering fredag kveld eller lørdag kl. 0830 – 1000.
Vi rigger campen fredag ettermiddag og regner med å være operative fra ca. kl. 1900.

Husk også å melde deg inn i KKPGxc’s SMS-tjeneste for å få med deg viktige haste-meldinger.

 

Tracklogg:

Tracklogg lastes opp her.

Stevneleder er: Tore Flåten,  Mobil: 958 85 388
For spørsmål om registrering, betaling etc. kontakt: Trond Kjeldsen, Mobil: 951 42 886

Campen:

Det meste foregår som vanlig ved Hvittingfoss skole. Her finner du kiosk, transport til start, registrering, briefing og ikke minst kveldens sosiale samlingssted. Du kan bo inne på skolen, i bobil eller telt til en rimelig pris.
Trådløst nettverk med utendørsdekning fikser vi. Fra campen har du også utsikt til Grøtterudstarten og de som flyr til langt på kveld. På området er det fotballbane av gress, egnet for landing, groundhandling og diverse andre morsomme ting du måtte finne på.
Vi tenner grillen hver kveld, grillmat og mange andre godsaker kan du kjøpe i kiosken vår (åpner først lørdag), men loggepilsen må du handle i butikken. Gamle og nye bekjentskaper treffer du rundt bålpanna som gir varme helt til leggetid.
Skulle det bli en ikke flybar dag kan vi anbefale, «Høyt & Lavt», Skandinavias største klatrepark, bare 20 minutters kjøring fra Hvittingfoss.
Frokost:
Frokost kan kjøpes og nytes inne på «skolekjøkkenet» hver morgen til tilnærmet kostpris, kr. 50-.

 

Transport:
Transport til start besørges av våre minibusser fra den ordinære landingen og skolen. Vi sørger også for hentetjeneste innen rimelighetens grenser. For å unngå kaos skal kun minibusser benyttes opp til start mellom kl. 1000 og 1200. Etter kl. 1200 tillates privatbiler, men fyll de opp. NB: Ikke parker på merkede snuplasser. Gjelder både på den gamle og nye parkeringen oppe.

 

Stevnepakke:
Vi har snekret sammen en grei «stevnepakke» som inkluderer alle overnattingene (uansett boform), eventuell strøm til bobil, trådløst nett, dusj med deilig ubegrenset varmt vann og transport til start hver morgen, hele herligheten til kr. 400,-. Ikke-flygere bor gratis mens ved flere flygere i samme telt jenker vi på pakkeprisen.
Øvrige priser:
Overnatting kr. 150,- per natt.
Transport kr. 50 per tur. Gjelder til alle starter i Hvittingfossområdet og henting sør for Kongsberg. Henting nord for Kongsberg kr. 100,-.
Flyr du over 100 km henter vi deg gratis. 🙂

 

Vi gleder oss !

 

Vil du være med å hjelpe til som sjåfør eller ta andre oppgaver under stevnet så registrer deg på dette facebook arrangementet: https://www.facebook.com/events/829955463764142/

eller send en mail til: trond-seeberg.kjeldsen@telenor.com

 

Årets premier.

Hovedpremiene består i år av graverte glasstatuetter.

Premie NC2015