Hvittingfoss Open / Norgescup 2018


Laster kart ….

Dato/Tid
10/05/2018 – 13/05/2018 Hele dagen

Sted
Hvittingfoss skole

Kategori(er)


HLSK ønsker alle velkommen til Hvittingfoss Open /
Norgescup i Paragliding XC 10. – 13. mai 2018.


Torsdag er kansellert som konkurransedag. Første briefing fredag kl. 1000.
Campen rigges torsdag. Registrering torsdag fra ca. 1600 og fredag fra kl. 0830 – 0930.

NB: Dersom du ankommer onsdag kveld og trenger overnatting inne på skolen, gi beskjed til Tore Flåten, mobil: 958 85 388

 
Hvittingfoss Luftsportklubb har arrangert Norgescup en rekke ganger og håper mange konkurransepiloter og friflygere på alle nivåer tar turen til den lille, trivelige bygda vår, på grensen mellom Vestfold og Buskerud.

Friflygere:

Dette er ikke bare for den ihuga konkurransepiloten, vi håper det kommer mange friflyvere og andre tilreisende også. Alle fasilitetene er der for dere også. For friflygere er det ordinær dagspasspris for flyging på Grøtterud, årskort gjelder selvsagt også denne helga.
 
PP2 konkurranse:
Flest antall turer, torsdag – søndag vinner. Se oppslag for regler og påmelding i sekretariat/kiosk.
Premie gitt av Termikk&Rotor: Gavekort på kr. 2.000,-. Gavekortet kan brukes til tur til Spania vår/høst som er spesielt tilrettelagt for PP2 fersk PP3 og man får da kr. 2.000,- i rabatt på turen.

NC Konkurranseinfo:

FAI kategori 2 konkurranse, åpen for alle nasjonaliteter.
For påmelding til konkurransen (PP5 med sportlisens) gå til: www.kkpgxc.no.
 
Betaling, kr. 800,-, ved fremmøte. Vi har Vipps og mobil betalingsterminal så det er mulig å betale med kort.
 
Reglement, vendepunkter og luftromsfiler finner du her: www.kkpgxc.no
GMap med vendepunkter: Kart
 
Det vil være PC tilgjengelig for opplasting av vendepunkter men vi anbefaler at dette gjøres på forhånd, da det ikke garanteres at vi har riktige kabler, drivere etc. til ditt instrument.

Luftrom: Vi har etablerte luftsportsområder som vil tas i bruk for økt høyde. Sørg for å ha lastet opp aktuelt luftrom før konkurransen.
 
 
Første briefing, torsdag 10. mai, kl. 1000.
Registrering onsdag kveld fra ca. kl. 1900 og torsdag kl. 0830 – 1000.

Husk også å melde deg inn i KKPGxc’s SMS-tjeneste for å få med deg viktige haste-meldinger.

Tracklogg:

Tracklogg lastes opp her.

Stevneleder er: Tore Flåten,  Mobil: 958 85 388
For spørsmål om registrering, betaling etc. kontakt: Trond Kjeldsen, Mobil: 951 42 886
 

 

Campen:

Det meste foregår som vanlig ved Hvittingfoss skole. Her finner du kiosk, transport til start, registrering, briefing og ikke minst kveldens sosiale samlingssted. Du kan bo inne på skolen, i bobil, campingvogn eller telt til en rimelig pris.
Trådløst nettverk med utendørsdekning fikser vi. Fra campen har du også utsikt til Grøtterudstarten og de som flyr til langt på kveld. På området er det fotballbane av gress, egnet for landing, groundhandling og diverse andre morsomme ting du måtte finne på.

Vi har grill som fritt kan benyttes. Vi tilbyr paella, suppe og grillmat. Du får også kjøpt brus, kaffe og vafler etc.i kiosken vår (åpner først torsdag), men loggepilsen må du handle i butikken. Gamle og nye bekjentskaper treffer du rundt bålpanna som gir varme helt til leggetid.
Skulle det bli en ikke flybar dag kan vi anbefale, «Høyt & Lavt», Skandinavias største klatrepark, bare 20 minutters kjøring fra Hvittingfoss.
 
Frokost:
Frokost kan kjøpes og nytes inne på «skolekjøkkenet» til tilnærmet kostpris, kr. 60-. 
 
Transport:
Transport til start besørges av våre minibusser fra den ordinære landingen og skolen. Vi sørger også for hentetjeneste innen rimelighetens grenser. For å unngå kaos skal kun minibusser benyttes opp til start mellom kl. 1000 og 1200. Etter kl. 1200 tillates privatbiler, men fyll de opp. NB: Ikke parker på merkede snuplasser. Gjelder både på den gamle og nye parkeringen oppe.
Det vil benyttes et felles SMS system for landings- og hentemeldinger: Se SMS prosedyre under NC
 
Overnatting:
Bobil, telt eller i gymsal/klasserom inne på skolen.
Brannvakta stiller ikke mange krav men de vil ha 4 meter mellom bobiler og campingvogner. Man skal også gjøre seg kjent med at der er utplassert to brannslukningsapparat i kioskteltet.
 
Alle som ønsker å overnatte inne på skolen skal lese informasjonen som henger sammen med en navneliste på inngangsdøra, nærmest kiosken. Her skal de som overnatter inne skrive seg på lista med navn, telefonnummer og romnummer (se romtegning ved siden av lista).
 
For andre overnattingsalternativer utenom Campen, se her.
 
Stevnepakke:
Vi har snekret sammen en grei «stevnepakke» som inkluderer alle overnattingene (uansett boform), eventuell strøm til bobil, trådløst nett, dusj med deilig ubegrenset varmt vann og transport til start hver morgen, hele herligheten til kr. 450,-. Ikke-flygere bor gratis.
 
Øvrige priser:
Overnatting kr. 150,- per natt. (Om du ikke kjøper stevnepakke).
Transport kr. 50 per tur. Gjelder til alle starter i Hvittingfossområdet og henting sør for Kongsberg. Henting nord for Kongsberg kr. 100,-.
(Med stevnepakke har du én gratis transport til start på morgenen, hvis starter utenfor Hvittingfoss/Hof området, f.eks. Hjartdal benyttes vil det kunne bli et lite tillegg).
 
Betaling under stevnet:
Vi tar ikke kontanter men du kan betale med kort og Vipps, dermed kan du betale ved hjelp av mobilen «overalt», deriblant i bilene for transport. Se hvordan du betaler til HLSK Vipps
 

 
Det er bare å begynne å glede seg !
 
Vil du være med å hjelpe til som sjåfør eller ta andre oppgaver under stevnet så send en mail til: post@hlsk.no
 
Årets premier.
Hovedpremiene består i år av graverte glasstatuetter.
Premie NC2015