Avtale om landing på Sundvollen.


En god nyhet! OPK har endelig fått til avtale om en prøveordning for landingen på Sundvollen..

 

LIMT INN FRA OPK – FACEBOOK:
***************
Da har Oslo Paragliderklubb inngått en avtale med grunneier for landing på Sundvollen, slik at alle kan lande på jordet i hele vekstsesongen. Avtalen er i første omgang en prøveordning og gjelder frem til 01.04.2015.

Vi vil etter årets sesong gå en runde sammen med grunneier og se på hvilke konsekvenser dette har fått for avlingen slik at vi kan vurdere om avtalen skal bli permanent.

Det er derfor veldig viktig at alle som bruker landingen opptrer så forsiktig som mulig sli…k at minst mulig korn blir ødelagt. Land alltid så nærme jordekanten som mulig, ta alltid kortest mulig vei ut av jordet. Det er også viktig at vi også har et godt forhold til skolen, at alle biler blir fjernet i god tid før bommen låses og ellers at vi selvfølgelig rydder opp etter oss. Får vi til dette så har jeg veldig stor tro på at vi får til en langsiktig avtale.

Vi har også snakket med grunneier som eier starten på Sundvollen og han er positiv til at vi rydder busker og kratt som vokser rundt starten. Vi vil etter hvert innkalle til en dugnad, men ta gjerne med deg en liten håndsag eller hagesaks neste gang du drar til Sundvollen så kan du gjøre paraventingen litt mer nyttig.

Ønsker alle mange fine turer på Sundvollen
****************


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *