Utvidet grunnkurs – Paragliding – Februar 2024


Nå har du mulighet til å bli med oss på tur til Hellas for å ta nybegynnerkurs i paragliding. Kurset går over 14 dager, 10 – 24 februar.

Dette er et utvidet grunnkurs hvor man får mer tid og langt flere flyturer enn et ordinært nybegynnerkurs i Norge. Målet med kurset er PP2 og et godt stykke til neste nivå (PP3).

Det avholdes i Drama, Hellas, med erfarne instruktører fra Hvittingfoss Luftsportklubb i samarbeid med FlyDrama

I kursprisen inngår blant annet leie av utstyr, men for de som ønsker å kjøpe eget utstyr til kurset gis det svært gode rabatter på utstyrspakker fra vår samarbeidspartner Termikk&Rotor, norges største forhandler av paragliderutstyr.

Kursprisen er kr. 25000,- og inneholder

  • Instruksjon
  • Lærebok
  • Godkjent helhjelm
  • Leie av utstyr
  • Overnatting i dobbeltrom på koselig pensjonat (enkeltrom som opsjon)
  • Frokost og lunsj hver dag
  • Hente-/bringetjeneste fra og til flyplassen i Thessaloniki og all annen transport, til/fra trening, flysteder osv.

Prisen inkluderer ikke flyreisen til/fra Thessaloniki. I tillegg kommer også kontingent til Norges Luftsportsforbund, medlemskap i Hvittingfoss Luftsportklubb og obligatorisk forsikring (totalt ca. kr 2700,-).

Utstyret tilpasses din høyde/vekt og det deles ut helgen før avreisen. Den enkelte tar selv med utstyret på flyet, dvs en stor ryggsekk på ca 14 kilo.

Antall deltakere er begrenset til 8. Detaljert info med påmelding finner du via knappen under, hvor du rutes til Termikk&Rotor sin nettbutikk. Der booker du plass ved å betale et depositum på kr 3000,-.

NB: Husk å gå til handlekurven øverst i høyre hjørne for å betale depositumet etter at du har trykket på «Book now» inne på nettbutikken.

Send også en email til Trond når du har booket så får du tidlig en del praktisk informasjon angående forberedelser, flyreisen osv.

Hovedinstruktør på dette kurset er Trond Kjeldsen, kontakt han gjerne på email messenger eller mobil +4795142886 om du skulle lure på noe.

,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *