Hvittingfoss Open / Norgescup 2017

Laster kart ....

Dato/Tid
03/06/2017 - 05/06/2017 Hele dagen

Sted
Hvittingfoss skole

Kategori(er)


HLSK ønsker alle velkommen til Hvittingfoss Open / Norgescup i Paragliding XC 03. – 05. juni 2017.

STEVNET ER KANSELLERT.

LØRDAG KANSELLERT med tanke på konkurranse, ny avgjørelse for resten av helga tas fredag kveld. Uansett kansellering eller ei så vil skolen være tilgjengelig for overnatting hele helga. (Det er i skrivende stund flybart lørdag, kanskje sent søndag og fint mandag).
Kontakt Tore på +47 958 85 388 dersom du trenger tilgang til skolen.

 
 
Hvittingfoss Luftsportklubb har arrangert Norgescup en rekke ganger, vi holder fast ved den fine tradisjonen med pinsetreffen og håper mange konkurransepiloter og friflygere på alle nivåer tar turen til den lille, trivelige bygda vår, på grensen mellom Vestfold og Buskerud.

Friflygere:

Dette er ikke bare for den ihuga konkurransepiloten, vi håper det kommer mange friflyvere og andre tilreisende også. Alle fasilitetene er der for dere også. For friflygere er det ordinær dagspasspris for flyging på Grøtterud, årskort gjelder selvsagt også denne helga.

PP2 konkurranse:
Flest antall turer, lørdag – mandag vinner. Se oppslag for regler og påmelding i sekretariat/kiosk.
Premie gitt av Termikk&Rotor: Gavekort på kr. 2.000,-. Gavekortet kan brukes til tur til Spania vår/høst som er spesielt tilrettelagt for PP2 fersk PP3 og man får da kr. 2.000,- i rabatt på turen.

NC Konkurranseinfo:

FAI kategori 2 konkurranse, åpen for alle nasjonaliteter.
For påmelding til konkurransen (PP5 med sportlisens) gå til: www.kkpgxc.no.

Betaling, kr. 600,-, ved fremmøte. Vi har mobil bankterminal så det er mulig å betale med kort.

Reglement, vendepunkter og luftromsfiler finner du her: www.kkpgxc.no
GMap med vendepunkter: Kart

Det vil være PC tilgjengelig for opplasting av vendepunkter men vi anbefaler at dette gjøres på forhånd, da det ikke garanteres at vi har riktige kabler, drivere etc. til ditt instrument.

Luftrom: Området ligger under diverse TMA’er. Men vi har etablerte luftsportsområder som vil tas i bruk for økt høyde. Sørg for å ha lastet opp aktuelt luftrom før konkurransen.

Første briefing, lørdag 03. juni, kl. 1000.
Registrering fredag kveld fra ca. kl. 1900 og lørdag kl. 0830 – 1000.

Husk også å melde deg inn i KKPGxc’s SMS-tjeneste for å få med deg viktige haste-meldinger.

Tracklogg:

Tracklogg lastes opp her.

Stevneleder er: Tore Flåten,  Mobil: 958 85 388
For spørsmål om registrering, betaling etc. kontakt: Trond Kjeldsen, Mobil: 951 42 886

Campen:

Det meste foregår som vanlig ved Hvittingfoss skole. Her finner du kiosk, transport til start, registrering, briefing og ikke minst kveldens sosiale samlingssted. Du kan bo inne på skolen, i bobil eller telt til en rimelig pris.
Trådløst nettverk med utendørsdekning fikser vi. Fra campen har du også utsikt til Grøtterudstarten og de som flyr til langt på kveld. På området er det fotballbane av gress, egnet for landing, groundhandling og diverse andre morsomme ting du måtte finne på.

Vi har grill som fritt kan benyttes .. mer tekst kommer… Du får også kjøpt brus, kaffe og vafler etc.i kiosken vår (åpner først lørdag), men loggepilsen må du handle i butikken. Gamle og nye bekjentskaper treffer du rundt bålpanna som gir varme helt til leggetid.
Skulle det bli en ikke flybar dag kan vi anbefale, «Høyt & Lavt», Skandinavias største klatrepark, bare 20 minutters kjøring fra Hvittingfoss.

Frokost:
Frokost kan kjøpes og nytes inne på «skolekjøkkenet» til tilnærmet kostpris, kr. 50-. 

Transport:
Transport til start besørges av våre minibusser fra den ordinære landingen og skolen. Vi sørger også for hentetjeneste innen rimelighetens grenser. For å unngå kaos skal kun minibusser benyttes opp til start mellom kl. 1000 og 1200. Etter kl. 1200 tillates privatbiler, men fyll de opp. NB: Ikke parker på merkede snuplasser. Gjelder både på den gamle og nye parkeringen oppe.
Det vil benyttes et felles SMS system for landings- og hentemeldinger: Se SMS prosedyre under NC

Stevnepakke:
Vi har snekret sammen en grei «stevnepakke» som inkluderer alle overnattingene (uansett boform), eventuell strøm til bobil, trådløst nett, dusj med deilig ubegrenset varmt vann og transport til start hver morgen, hele herligheten til kr. 400,-. Ikke-flygere bor gratis mens ved flere flygere i samme telt jenker vi på pakkeprisen.

Øvrige priser:
Overnatting kr. 150,- per natt.
Transport kr. 50 per tur. Gjelder til alle starter i Hvittingfossområdet og henting sør for Kongsberg. Henting nord for Kongsberg kr. 100,-.
Flyr du over 100 km henter vi deg gratis. 🙂
(Med stevnepakke har du én gratis transport til start på morgenen, hvis starter utenfor Hvittingfoss/Hof området, f.eks. Hjartdal benyttes vil det kunne bli et lite tillegg).

Betaling under stevnet:
Vi tar selvsagt cash, du kan også betale med kort i sekretariatet og tidvis i kiosken. Vi har også appene mCash og Vipps, dermed kan du betale ved hjelp av mobilen «overalt», deriblant i bllene for transport.

Vi gleder oss !

Vil du være med å hjelpe til som sjåfør eller ta andre oppgaver under stevnet så send en mail til: post@hlsk.no

Årets premier.
Hovedpremiene består i år av graverte glasstatuetter.

Premie NC2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.