Hvittingfoss Open 2020 – Norgescup / Sverigecup


Laster kart ….

Dato/Tid
22/05/2020 – 24/05/2020 Hele dagen

Sted
Hvittingfoss skole

Kategori(er)


ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST – REGJERINGEN HAR ILAGT FORBUD FOR DENNE TYPE IDRETTSARRANGEMENT FØR 15.JUNI PGA KORONA’EN.

HLSK ønsker alle velkommen til Hvittingfoss Open /
Norgescup/Sverigecup i Paragliding XC 22. – 24. mai 2020.


NB: Info her kan ikke regnes som endelig før ut i mai 2010.

Hvittingfoss Luftsportklubb har arrangert Norgescup en rekke ganger og vi håper mange konkurransepiloter og friflygere på alle nivåer tar turen til den lille, trivelige bygda vår, på grensen mellom Vestfold og Buskerud. Våre gode naboer i øst har også valgt å kjøre en runde Sverigecup hos oss i samarbeid med HLSK og KKPGXC.

Friflygere:

Dette er ikke bare for den ihuga konkurransepiloten, vi håper det kommer mange friflygere og andre tilreisende også. Alle fasilitetene er der for dere også. For friflygere er det ordinær dagspasspris for flyging på Grøtterud, årskort gjelder selvsagt også denne helga.
 
PP2 konkurranse:
Flest antall turer, fredag – søndag vinner. Se oppslag for regler og påmelding i sekretariat/kiosk.
Premie gitt av Termikk&Rotor: Gavekort på kr. 2.000,-.
Gavekortet kan brukes til tur til Spania vår/høst som er spesielt tilrettelagt for PP2 fersk PP3 og man får da kr. 2.000,- i rabatt på turen.
 

NC Konkurranseinfo:

FAI kategori 2 konkurranse, åpen for alle nasjonaliteter.
For påmelding til konkurransen (PP5 med sportlisens) gå til: kkpgxc NC påmelding..
 
Betaling, kr. 600,-, ved fremmøte. Vi har Vipps og mobil betalingsterminal så det er mulig å betale med kort.
Vi tar med andre ord ikke forhåndsbetaling og «straffegebyr» for etteranmeldte. Derimot betaler man kr. 50,- for transport til start, så sant man ikke benytter helgepasset hvor transport til start er inkludert.
 
Reglement, vendepunkter og luftromsfiler finner du her: www.kkpgxc.no
GMap med vendepunkter: Kart
 
Det vil være PC tilgjengelig for opplasting av vendepunkter men vi anbefaler at dette gjøres på forhånd, da det ikke garanteres at vi har riktige kabler, drivere etc. til ditt instrument.

Luftrom: Vi har etablerte luftsportsområder som vil tas i bruk for økt høyde. Sørg for å ha lastet opp aktuelt luftrom før konkurransen.
 
 
Første briefing, fredag 22. mai, kl. 1000.
Registrering torsdag kveld: kl. 1900-2100 og fredag kl. 0830 – 1000. Fint om alle registrerer seg så tidlig de kan så slipper vi køen rett før briefingen.
Husk også å melde deg inn i KKPGxc’s SMS-tjeneste for å få med deg viktige haste-meldinger.
 
Tidsskjema

Tidene her er på ingen måte faste og vil variere fra dag til dag.

kl. 07300 – 0930: Frokost
kl. 1000: Briefing på skolen
kl. 1030: Transport til start
kl. 1200: Oppgaven settes
kl. 1230: Startvindu åpner
kl. 1330: Starten går
kl. 1800: Oppgaven avsluttes
kl. 1800: Kiosken åpner (fredag og lørdag)
kl. 1930: Grillene tennes
kl. 2200: Kiosken stenger

Tracklogg:

Tracklogg lastes opp her.

Stevneleder er: Tore Flåten,  Mobil: 958 85 388
For spørsmål om arrangementet, registrering, betaling etc. kontakt: Trond Kjeldsen, Mobil: 951 42 886

 

Campen:

Det meste foregår som vanlig ved Hvittingfoss skole. Her finner du kiosk, transport til start, registrering, briefing og ikke minst kveldens sosiale samlingssted. Du kan bo inne på skolen, i bobil, campingvogn eller telt til en rimelig pris.
Trådløst nettverk med utendørsdekning fikser vi. Fra campen har du også utsikt til Grøtterudstarten og de som flyr til langt på kveld. På området er det fotballbane og egnet landing i nærheten.

Vi har grill som fritt kan benyttes. Vi tilbyr grillmat og litt av hvert. Du får også kjøpt brus, kaffe og vafler etc.i kiosken vår (åpner først fredag), men loggepilsen må du handle i butikken.
 
 
Gamle og nye bekjentskaper treffer du rundt bålpanna som gir varme helt til leggetid.
Skulle det bli en ikke flybar dag kan vi anbefale, «Høyt & Lavt», Skandinavias største klatrepark, bare 20 minutters kjøring fra Hvittingfoss.
Et annet alternativ er en tur i sølvgruvene i Kongsberg. «Omvisning i sølvgruvene.
 
Frokost:
Frokost kan kjøpes og nytes inne på «skolekjøkkenet» til tilnærmet kostpris, kr. 60-. 
 
Transport:
Transport til start besørges av våre minibusser fra den ordinære landingen og skolen. Vi sørger også for hentetjeneste innen rimelighetens grenser. For å unngå kaos skal kun minibusser benyttes opp til start mellom kl. 1000 og 1200. Etter kl. 1200 tillates privatbiler, men fyll de opp. NB: Ikke parker på merkede snuplasser. Gjelder både på den gamle og nye parkeringen oppe.
Det vil benyttes et felles SMS system for landings- og hentemeldinger: Se SMS prosedyre under NC
 
Overnatting:
Bobil, telt eller i gymsal/klasserom inne på skolen.
Brannvakta stiller ikke mange krav men de vil ha 4 meter mellom bobiler og campingvogner. Man skal også gjøre seg kjent med at der er utplassert to brannslukningsapparat i kioskteltet.
 
Alle som ønsker å overnatte inne på skolen må lese informasjonen som henger sammen med en navneliste på inngangsdøra, nærmest kiosken. De som overnatter inne, skriver seg på lista med navn, telefonnummer og romnummer (se romtegning ved siden av lista). Dette er et krav fra brannvesenet med tanke på oversikt ifbm en eventuell evakuering. 
 
For andre overnattingsalternativer utenom Campen, se her.
 
Stevnepakke:
Vi har snekret sammen en grei «stevnepakke» som inkluderer alle overnattingene (uansett boform), eventuell strøm til bobil, trådløst nett, dusj med deilig ubegrenset varmt vann og transport til start hver morgen, hele herligheten til kr. 450,-. Ikke-flygere bor gratis.
 
Øvrige priser:
Overnatting kr. 150,- per natt. (Om du ikke kjøper stevnepakke).
Transport kr. 50 per tur. Gjelder til alle starter i Hvittingfossområdet og henting sør for Kongsberg. Henting nord for Kongsberg kr. 100,-.
(Med stevnepakke har du én gratis transport til start på morgenen, hvis starter utenfor Hvittingfoss/Hof området, f.eks. Hjartdal benyttes vil det kunne bli et lite tillegg).
 
Betaling under stevnet:
Vi tar ikke kontanter men du kan betale med  Vipps, dermed kan du betale ved hjelp av mobilen «overalt», deriblant i bilene for transport. Se hvordan du betaler til HLSK Vipps
 

 
Det er bare å begynne å glede seg !
 
Vil du være med å hjelpe til som sjåfør eller ta andre oppgaver under stevnet så send en mail til: post@hlsk.no
 
Årets premier.
Hovedpremiene består av XXXX.

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *